norbi_ Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Czym może byc spowodowane to że silniczek nie dostaje wystarczająco duzo paliwka ile powinien :roll: Dysze wyczyszczone,Paliwko na buty leci czyi odpowietrzenie, kranik, szlaufik itd. OK :!: Dodam ze w baku 5L oktanków sie poniewiera;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 sprawdz czy masz odpowiednio wyregulowany gażnik bo jak sie dławi to pewnie masz żle wyregulowaną śrubkę od powietrza.sprawdz też iglicę cze jest na odpowiednim poziomie włożona zawleczka. napisz o postępach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Tez mam problem z paliwem. Tylko, ze mi go zawsze w baku brakuje. Wlewam i wlewam i ciagle go tam nie ma :P Sorki, jakos tak mi sie nazwa tematu z tym skojarzyla :PPozdrawiam i zycze rozwiazania problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 O Ile obrotów mam wykręcic tą śróbke(dysze) od powietrza :?: (Simson S51) Może będzie w książce cristo spoko spoko :mrgreen: To też jest u mnie problem ale chyba go sam rozwiąrze :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi