Robert998 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 to jest r1200c?zacna maszynaja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki. To BMW R1200C i bardzo go lubię jak każdy motocyklista swój motocykl.Zdjęcie zrobione w Chorwacji dwa lata temu. Dlatego wolałbym ominąć Chorwację a wjechać do Albanii. Ale to Wy organizujecie więc się podporządkuje.W końcu chodzi o to by sobie pojeździć w dobrym towarzystwie. Edytowane 6 Lutego 2014 przez tomek12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie chce za duzo na planowac bo pozniej bardzo pospiech jest zeby wyrobic sie zgodnie z planem, dlatego Albanie zostawiam na inny raz, juz w tamtym roku miałem gonitwe podczas wyjazdu, poprostu za duzo km a za mało dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pełna zgoda. Pośpiech nie jest wskazany. Wprowadza bałagan i ,,nerwowośc" co nie jest wskazane a prowokuje niebezpieczne sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A co z tym wyjazdem dookoła Morza Czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A co z tym wyjazdem dookoła Morza CzarnegoTak jak pisałem wcześniej. Ostateczną decyzję o kierunku wyjazdu podejme coś ok. połowy marca. Dyskusja na temat wyjazdu dookoła Morza Czarnego trochę zamarła, lecz wg wstępnych propozycji ekipa na wyjazd ma się wyklarować do końca lutego. Po tym terminie, jeżeli to dla Was nie za późno, zdeklaruję się na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Rozumiem... Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Biorąc pod uwagę ciszę jaka panuje na kierunku Morze Czarne, jestem gotowy zadeklarować pełną gotowość na wyjazd przez Was organizowany.Jeżeli temat jest aktualny ja jestem gotowy do konkretnych ustaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Sprawy sie lekko komplikują, rozmawiałem z współorganizatorem i chce robic jakies trasy w terenie wzwiazku z tym nie wiem czy ci to bedzie odpowiadac poprostu czy motek podoła jakies dłuższe zjazdy z trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Skoro się sprawy komplikują to z czasm mogą skomplikować się jeszcze bardziej.Więc odpuszczam temat. Do zabaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos100 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Panowie , w końcu jedziemy czy nie , termin i Albania z Czarnogórą , lub Rumunia mi bardzo odpowiadają ... Czekam na wasze info , pasuje mi termin czerwcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja ze zanajomym jade napewno jest jeszcze jeden chetny ale narazie 100% nie potwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos100 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja ze zanajomym jade napewno jest jeszcze jeden chetny ale narazie 100% nie potwierdził Gdzie , konkretnie , jedziecie , jaki macie plan ... , dajcie więcej info , co chcedzie oglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert998 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 w pierwszym poscie tematu wszystko jest ujete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bralewskim Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja też piszę się na wyjazd na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi