kfazimotor Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To już jak dobrze liczę trzeci rok jak w Ego się lansuję więc mogę coś pewnie w tej materii powiedzieć. - nie przecieka. Nie miałem nigdy problemów z zaciekaniem przez tę kratkę. Otwarcie jej podczas jazdy pozwala bardzo wyraźnie poczuć po co została zrobiona.- głośny. Niestety powyżej dozwolonych prędkości na terenie niezabudowanym, robi się w środku spory hałas. Stopery wskazane niestety.- Wygodny.- Trwały - w zasadzie nie widać po nim zużycia. A mam przykry zwyczaj latania przez większość roku niezależnie od pogody.- Z pinlockiem działa bardzo fajnie, choć jak ktoś jest okularnikiem, to cholera może wziąć. Wentylacja nie ratuje przed parowaniem okularów. Jak pojeździsz, to jestem ciekaw Twojej opinii o hałasie. Dla mnie to było główne rozczarowanie w tym modelu.No ale moze to przez kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Latam w takim 2 sezony. Wszystko jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To już jak dobrze liczę trzeci rok jak w Ego się lansuję więc mogę coś pewnie w tej materii powiedzieć. - nie przecieka. Nie miałem nigdy problemów z zaciekaniem przez tę kratkę. Otwarcie jej podczas jazdy pozwala bardzo wyraźnie poczuć po co została zrobiona.- głośny. Niestety powyżej dozwolonych prędkości na terenie niezabudowanym, robi się w środku spory hałas. Stopery wskazane niestety.- Wygodny.- Trwały - w zasadzie nie widać po nim zużycia. A mam przykry zwyczaj latania przez większość roku niezależnie od pogody.- Z pinlockiem działa bardzo fajnie, choć jak ktoś jest okularnikiem, to cholera może wziąć. Wentylacja nie ratuje przed parowaniem okularów. Jak pojeździsz, to jestem ciekaw Twojej opinii o hałasie. Dla mnie to było główne rozczarowanie w tym modelu.No ale moze to przez kolor... no i po przelatanych około 700km moge z czystym sumieniem potwierdzić to co powyżej,aczkolwiek co do hałasu to i tak cichszy niz wszystkie otwarte kaski :biggrin: jak dla mnie to ok,chociaz powyżej 100km/h chyba w kazdym kasku cos świszczy?a wentylacja cud miód jak ciepełko dogrzało to szyber na maxa no i czuc wiaterek we włosach no i korku nie paruje czerep tak bardzo,także jak dla mnie strzał w 10 :biggrin: aha żeby nie było tak różowo to troszke ciasnawe poduszki policzków ale mniemam że to się wyrobi z czasem,nic strasznego ale lekko upierdliwe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Na pewno jest cichszy niż otwarte, ale też od otwartego mniej się na tym polu oczekuje :) Poduszki się wyrobiły? U mnie dość szybko dopasował się do wyrafinowanych i oryginalnych kształtów mojej facjaty.Pozazdrościć wiatru we włosach. Choć wiatr na łysinie też jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 taa poduszki juz oki albo ryłko sie dopasowało co by nie było jest dobrze :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi