Skocz do zawartości

[S] Suzuki GSX-R4004R RN

dam92
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :) przyszedł i czas rozstania z moją Suzi..
Więc jak w temacie:
Marka: Suzuki
Model: GSX-R400R
Typ: GK76A
Silnik: Chłodzony cieczą o poj, 398cm3 R4 DOHC 16v
Katalogowo rozwija moc 59KM/12.500rpm i 40Nm/10.000rpm

Informacje dodatkowe oraz szerszy opis:
Wybaczcie ale nowego szczerze nie chciało mi się pisać dlatego tu jest to samo co na allegro, na allegro jest więcej zdjęć ;).
Jestem pierwszym właścicielem w kraju, chcąc doprowadzić motor do stanu używalności zostały zrobione/wymienione następujące rzeczy: Wymiana oleju oraz uszczelniaczy przedniego zawieszenia, oleju silnikowego, filtra oleju, filtra powietrza, regulacja luzów zaworowych oraz czyszczenie, regulacja, synchronizacja gaźników. Wymiana łożysk główki ramy oraz przedniego koła. Czyszczenie całego przedniego układu hamulcowego wraz z wymianą płynu, klocków.

Motocykl nie jest nowy co widać na zdjęciach, nie jest perełką, nie ma co oczekiwać idealnego stanu po kilkunastoletnim motocyklu. Mimo to, motocykl jest w dobrym stanie, co można potwierdzić galerią zdjęć. Prowadzi się bardzo dobrze, nie odnotowałem przy jego użytkowaniu zużycia się elementów jezdnych czy wady ramy. Opona z przodu najlepiej nadaje się do wymiany, z tyłu opona jest jeszcze w bdb stanie. Dodatkowo motocykl ma smarownicę napędu, co jest mniej uciążliwe w eksploatacji.
Cena do rozsądnej negocjacji :)
http://allegro.pl/suzuki-gsx-r400r-gk76a-gsxr-400-i3879285948.html

3blv.jpg

un7v.jpg

xcrw.jpg

t6va.jpg

k80z.jpg

Cena: 4500 do negocjacji
Dla forum:
Jeśli będzie osoba zdecydowana i cena będzie zadowalająca dorzucę kurtkę męską Ozone neo (czarna z szarymi wstawkami) rozmiar: M

Zainteresowany? Masz pytania? Wątpliwości? Chcesz dowiedzieć się więcej a może obejrzeć motocykl?
Dzwoń śmiało!
Tel. 609 974 991

gg: 7933993
PW bądź za pośrednictwem allegro
Mail: [email protected]

PS; Przepraszam że zdjęcia takie trochę za duże, ale próbuję któryś raz wrzucić jako miniatury i nie bardzo mi to wychodzi.. :|

Edytowane przez dam92

• 5 tygodni później...