Gość DOMINIK Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 FILU sorka ale niewidzialem jak inaczej powiedziec A TAK DLA INFO TO JA W SUMIE JESTES ZE WSI !! :) , dobra ja chetnie wszedzie pojade tylko dajcie mi flote.... . sorki za brzydkie wyrazy, niewiecie ze czlowiek sie uczy na bledach :// niechce opuszczac forum poniewaz widze ze ludzie dobre rady tu pisza a tak w ogule powiedzcie mi jedną rzecz czy ktos z was miał kiedyś yamahe dt 80 albo 50 mniej wiecej z okolicy 1993 roku bo interesuje mnie amortyzator centralny czy on powinien trzymać czy nie bo u mnie latał jak by tylko zwyczajna spręzyna była :P i sie dobijał nawed jak ustawilem go na max pewnie dlatego rama niewytrzymała :P( oddałem go do regeneracji ale zebym sie nierozczarował :P(( hmmmmmmmm a tak w ogule fajnie ze jakas dyskusjia sie rozkrecila bo przynajmniej w moim temacie kilka postów jest :DDDDDDDDD ;) pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Noo nieźle,uspokuj sie Dominiku bo siejesz spustoszenie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOMINIK Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 a robiliscie kulig na enduro zimą ??z 1 parą sanek ?? albo na lince zimą po lesie ciągneliscie kolege na snowboardzie ?? opowiedzcie o ciekawych historiach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi