Pierun Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 No wiec mam taki problem... Wylicytowalem sobie amortyzator na ebay i gosciu koniecznie chce aby wplacic mu pieniadze. Nie mam pojecia jak to zrobic. Pewnie znajdzie sie tu ktos, kto kupowal juz na ebay i bedzie mogl pomoc. Dostalem od niego tylko takie dane: Daniel WaldSparkasse FuldaKonto:70472163BLZ: 53050180Betreff: Federbein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 popros o kompletne dane dla przelewowo miedzynarodowych(SWIFT,IBAN itede)Przelem w raiffasen bank kosztuje grosze w porownaniu z innymi bankami.tylko musisz miec konto w raiffasen bank. cyya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 poszukaj w innych postach był cały opis na temat ebaya miał byc przyklejony i właściwie nie wiem czemu nie jest chyba jakies małe przeoczenietemat nazywał się chyba "szablon zakupów na ebay'u" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Dokladnie, musisz sie dowiedziec o jego konto IBAN oraz numer banku w obrocie miedzynarodowym SWIFT.W PKO BP nie musisz miec konta wypelniasz tylko specjalny formularz , przelew do 2000 zl kosztyje 45 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi