cycoh Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 wspawane trochę profilów 3x3 do podłogi i się trzyma :) z braku roboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ale amorków to chyba niema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jednego bo urwany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Łada zmieniła właściciela. Wróciła w rodzinne strony gdzie była wyprodukowana :)będzie teraz docierana na Ukrainie :) Tzn wróci bo póki co nadal stoi u mnie :) choć kasę i spisaną umowę już mam :) teraz szukamy następcy:oto mój faworyt: jak jutro sie nie sprzeda to po nią jadę ;allegro.pl/lada-niva-4x4-1-7benzyna-lpg-2000r-i4300043501.html Edytowane 5 Czerwca 2014 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ładna ta łajdaczka i cena teżpowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 plany zakupu ładziany muszę chwilowo odstawić na dalszy plan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 cóś się pokąpilkowało??jak kupisz to dawaj znać zapadaj do mnie na weekend to se pojeździmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 finanse :) chwilowo się wstrzymam jakiś miesiąc a później jak robota pozwoli to sobie zafunduje już porządną ładę jakąś z 2005 w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 kupiłem coś takiego :) 2.7 Turbo Diesel.Wyglądu nie ma rewelacyjnego, ale za to ma sprawne napędy i mocny silnik...\http://zapodaj.net/af8f28f6e0edd.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/506ba4aa1ba52.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi