Bizon207 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Witam :biggrin: mam zamiar sprawić sobie na następny sezon pierwszą maszynę do śmigania głównie w terenie i zastanawiam się nad-Suzuki DR 350 (z tego co wiem to często występuje problem z głowicą) 4t-Yamaha DT 125 (podobno najpopularniejszy endurak w PL) 2t-Honda CRM 125 (chyba najmocniejsza 125) 2t-Honda CRM 250 (nic o niej nie wiem. Jeśli ktoś ma jakieś pojęcie o tym sprzęcie to proszę się wypowiadać!) :rolleyes: 2t wybrałem te motocykle ponieważ można je dostać za przyzwoitą cenę (szczególnie DT) chciałbym waszych porad i poznać wasze zdanie na temat tych motocykli, chcę zebrać jak najwięcej informacji.wyczytałem gdzieś także że 4 suw się lepiej sprawdza w terenie i łatwiejszy do opanowania dla początkującego .. nie wiem ile w tym prawdy więc proszę o odpowiedzi :biggrin:Mam 190 wzrostu i ważę 80 KG więc nie powinno być problemu z opanowaniem maszyny (szukałem odpowiedzi po różnych forach, były podobne porównania ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi albo wszędzie było napisane coś innego) z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam :biggrin: Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Bizon207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi