Foxylis Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Parę dni temu odkręciłem swój wydech, ponieważ zrobiła się mała dziurka, uciekało powietrze i był strasznie głośny. Wszystko naprawione, więc dziś przed chwilą chciałem go ponownie założyć. W miejscu mocowania wydechu u podwozia wystają dwie śruby do których dokręcany jest wydech. No i niestety podczas dokręcania pierwszej śruby po prostu pękła w pół, została w nakładce, mogę podesłać zdjęcia jak to wygląda, jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc. Pytanie teraz: Co mogę w tej sytuacji zrobić? Czy te śruby są wykręcane, czy są tam umiejscowione na stałe? Pozdrawiam i w razie szczegółowych pytań proszę pisać, odpowiem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ale śruba pękła Ci w cylindrze ? i chcesz ją wyciągnąć ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi