Miłośnik_nowicjusz Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam Panów. Jestem tu nowy. Więc zacznę od początku .... a było to tak ....W wrześniu 2012 kupiłem pierwsze w życiu moto i to SuperMagne (jest boska) wyglądała jakby wyciągnięto ją z z morza po ok 3 latach , kupiłem od gościa co wozi z holandi bo mu zalegała (nikt nie chciał brzyduli). Picowałem , dłubałem , polerowałem dorabiałem , naprawiałem itd... teraz wygląda oki .. choć jeszcze dużo zostało do zrobienia. Niestety nie najeździłem się wiele bo skończyłem prace niedawno( tak by dało się jeździć )wygląda teraz mniej więcej tak .... brakuje jeszcze sporo do świetności .....Chcąc ją dalej upiększać myślałem nad zmianą przedniego koła z alu 19' na szprychowane 19' by ją trochę odmłodzić optycznie ( ta alu obręcz z daleka trąci ubiegłą epoką , a widziałem taką na szprychach w netku ) czy koś może posiada wiedzę co można tam zapodać bez większych przeróbek ??? znalazłem kiedyś niepełny artykuł po ang. gość zapodał cały zawias z VT800 ale za dużo info nie podał co i jak robił (ja z mech i moto to kompletny laik , przy remoncie kierowali mną znawcy tematu przez posty na netku i znjomi co się już troche bujają na 2 kółkach) podglądałem hondy z podobnych roczników i przednie zawiasy są bardzo podobne do Shadow. Proszę o pomoc znawców tematu SuperMagna .... Pozdrawiam ( moto zaraziłem się w wieku 10 lat gdy mój sąsiad odpalił Junaka M10 na swoim podwórku , to było przeżycie widząc jak śmiga po wiosce ..ten dżwięk, to brzmienie...)tu są foty z szprychami ... od razu Madzia wydaje się młodsza o jakieś 20lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi