pfabi Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Sprzedam tankbag Givi T489 z mocowaniem tanklock. Tankbag posiada suwak do powiększania objętości oraz pokrowiec na GPS (w przedniej kieszeni) mocowany paskami na wierzchu tankbaga. Pełen komplet: tankbag, pokrowiec przeciwdeszczowy (nieużywany), pasek a ramię (nieużywany), plastikowy pierścień mocowany do baku. Do zamocowania potrzebny jest też metalowy adapter, o rozstawie śrub w zależności od marki. Całość używana 2 miesiące, oprócz delikatnych rysek na folii (widoczne pod światło i nie uda mi się ich uchwycić na zdjęciu) brak oznak używania. Recenzje tankbaga (nie mojego autorstwa, ale tankbag ten sam): http://www.ducati.ms/forums/79-apparel-accessory-chat/143550-review-givi-tanklock-t489-tank-bag.html Oczywiście możliwy odbiór osobisty (także w Warszawie, ale to proszę pytać).GG: 2931304mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfabi Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zapomniałem dopisać: cena 255zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi