parzych Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam, i proszę o pomoc. Problem problem polega na tym ze nie wiem jaki wał kupić. Mam rotaxa 123 i czy mogę kupić wał od 122 ? Ze zdjęć widać ze wał od 123 ma gwinty z obu stron: magneta i tarcz. A od 122 tylko od strony magneta. A od tarcz tylko zeby. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie bedzie pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parzych Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A możesz napisać czym Się różni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wymiary, gwinty inne itp. korby sa z tego co pamietam takie same ale co to ma za znaczenie. W sumie mimo ze podobne to rotax 122 a 123 to calkiem inne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parzych Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 No dobra to jedna sprawa wyjaśniona. A jeszcze jak by ktoś wiedział ile zębów ma kosz sprzeglowy to koło wewnętrzne który nadchodzi na wał. Gdyż u mnie wał ma 18 zębów a kosz 13 i teraz nie wiem co nie pasuje. Wydaje mi się ze kosz jest od 122. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parzych Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi