surowaHD Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic 1998r. silnik EVO 1340 cm, na wtrysku, oryginalny przebieg 45 756mil. 1 właściciel w Polsce.Zarejestrowany w Polsce.Pełna opcja... zbyt dużo pisania..Motocykl od miłośnika nie handlarzaNie interesuje mnie zamiana, gdyż czekam już na nowy nabytek za oceanu BossHZnawcy tematu wiedzą czym jest silnik EVO ... i o co chodzi.. - (bez wielkiej elektroniki)więcej na http://tablica.pl/oferta/harley-davidson-electra-evo-CID5-ID3VE4T.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowaHD Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 zapraszam do oglądnięcia filmiku jak jesteś zainteresowany kupnem p.s naprawdę dziękuję za propozycje zamiany - oraz wysyłanie ofert typu dam 25 tyś. wiem ile warty jest ten motocykl i chciałbym by trafił do takich samych rąk jak moje którę będą dbały o ten sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi