HelenaM Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Szanowni Państwo, Mam do sprzedania: kurtkę motocyklową firmy HELD r. xs - 34 Damską.Spodnie damskie r. 36 RET BIKE.Buty skórzane moto PROBIKER r. 39 (ja mam 38, ale kupiłam 39, gdyż zaniżona jest w nich numeracja). Spodnie i kurtka założona 2 razy na przejazd motocyklem na około 1 godzinę, buty 1 raz na pół godziny. Kurtka posiada ochraniacze rąk, ramion, pleców, podpinkę na chłodniejsze dni, wentylowana, odblaski, Elementy czerwonego. spodnie: posiadają ochraniacze piszczeli i kolan, oraz bioder. Są zwężane do dołu, Dopasowane, ładne, kobiece. Posiadają wywietrzniki, wzmocnienie z tyłu pupy, Mają odpinaną podpinkę wewnętrzną na chłodniejsze dni.Buty są ze skóry naturalnej, z symphatexem w środku, zapinane na suwak i rzep, Posiadają wszystkie niezbędne ochraniacze wewnętrzne. Chcę sprzedać całość najchętniej w pakiecie. Lub pojedyńczo: kurtka 350 zl, spodnie 220 zl, buty 190 zl, kontakt do mnie: [email protected] pozdrawiam H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi