Enduro1 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) na początek tej specyficznej mojej rubryki wstawiam fotke mojego motorkahttp://imageshack.us/photo/my-images/694/l08a.jpg/cdn. Edytowane 13 Października 2013 przez Enduro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Triumph Speedmaster 2004 Vegasserpozdr.E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 naprawde ładny motocykl, ale bardzo rzadki w naszym pięknym kraju, ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ładny !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) ..... ale bardzo rzadki w naszym pięknym kraju, ciekawe dlaczego?mój zakup to przypadkowy nabytek na aukcji internetowej.Tanio, naprawde tanio, bo z uszkodzonym silnikiem, ktory to udalo mi się prosto i do tego tanio naprawić.Sukces wspiera fakt, że ASO Triumpha w Hamburgu jak i sąsiedzki serwis motorowy nie dał rady, i to przez wiele tygodni, go naprawić i byl zmuszony klientowi w ramach gwarancyjnych, oddać kase no i przeprosić. :banghead:po naprawie zadzwoniłem do nich i powiedziałem co bylo no i usłyszałemcisze... :biggrin:a dlaczego bardzo rzadki..moim zdaniem:to naprawde wiele "tego" statystyczenie się sprzedaje i jeździ, ale niewielu sprzedaje.ceny używek dość wysokie, bo 10 letnie egzemplarze kosztują ponad 50% wartości nowego.jak dodamy fakty, że częsci są w miare tanie, używki łatwo dostepne, no a osiągi warte pochwalenia się (ponad 60 KM i setka w ok. 5 sek!), przez co wyłania się dość ciekawa propozycja dla szerszej klienteli.na standartowych tlumikach motorek brzmi kiepsko no a po modyfikacji wydechów na bardziej otwarte silnik ma dwa oblicza(bynajmniej mój) tj. na wolnych dudni basowo, jakby miał grubo ponad 1000ccm, na wysokich obrotach zwraca uwage wszystkich okolicznych grubym mocnym rykiem...rozważałem ostanio przeskok na Thunderbirda 1600/Strom´a, ale tam już wszystko bardzo drogie, absolutnie :sad:czyli jesli chodzi o Speedmastera, Americe i lekko podobnego to jest w nich prawie:dla każdego coś pasującego :biggrin:cdn...pozdr.E Edytowane 17 Listopada 2013 przez Enduro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi