nicos Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Rowniez jak w temacie. Ma ktos jakis ruski sprzet i mieszka na slasku? Najpiej w okolicach Żor, Rybnika, Wodzisławia. W sumie caly slask mile widziany. Szukam kogos z kim mozna pojezdzic i dowiedziec sie czegos wiecej od bardziej doswiadczonych rusofilow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Cześć ja jestem z Orzesza, w chwilach niesprawności mojego Junaka jeżdżę na ojcowskiej K-750. Niestety nie jestem doświadczonym rusofilem, ale pośmigać razem zawsze można. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Siemanko ja jestem z Pszczyny i tez mozna sobie razem posmigac. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Hej!Ja jestem z Rybnika.Na rosyjskich sprzętach się nie znam, ale pośmigać razem zawsze można :P Pozdrawiam i życzę miłego 4UMowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kask Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 hej, ja jestem z Zabrza więc do żor jest kawałek no ale przy okazji można pośmigać, bawie sie na uralu i jest tu jeszcze jeden uralec o którym wiem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nicos co tak ucichło? Może by w końcu się zorganizować i gdzieś się karnąć, oczywiście nie za daleko i z prędkościami odpowiednimi dla naszych motocykli. :mrgreen:Może jakieś propozycje? Jeśli o mnie chodzi to mogę nawet jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salem Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jo żech je ślonzok, ale niestety nie mom mom żodnego moplika narazie. :buttrock:Pozdrawiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jo zech tyz jest slonzok, ale rusa ni mom :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Tu nima zodnych slazakow :buttrock: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicos Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Mozna by sie zorganizowac. Tylko czekam na powrot kilku czesci z chromowania... No i musze kupic nowy akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicos Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Duet Junak - Dniepr nawet nie jest taki zly ;-) Wyslij mi maila to sie zgadamy Panie Skalar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi