maruss Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Na gwarancję już nie będę dawać bo jest już dobrze, ewentualnie przesunę minimalnie mechanizmy do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) No rzeczywiście przeoczyłem. Mój post był faktycznie troszkę nieogarnięty, ale ten tekst o "ciężkiej sztuki po drodze" jest bynajmniej zbyteczny i tylko pokazuje na jakim poziomie prowadzi się dyskusję na tym forum. Ja odpadam. Kręćcie sobie sami To swoje szoł. Edytowane 26 Października 2013 przez DK Motocykle Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruss Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Potrzebnie czy nie potrzebnie ale chciałem jeszcze lepiej ustawić ten wizjer, ponieważ jak się postarało to można było jeszcze przy zablokowanym wizjerze go odchylić/otworzyć. 30 minut coś tam ustawiłem ale przy tych małych zakresach ruchu tych mechanizmów nie mogłem tego idealnie ustawić, zdemontowałem mechanizm po stronie blokady było ok. Ale po drugiej stronie ukazało mi się to Przy dokręceniu mechanizmu powstaje nie równa powierzchnia przez tą naklejkę, i nie wiem czy to mogło być winą tego że się nie da ustawić idealnie tego wizjera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi