MYCHA75 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Możecie polecić sklep online albo stacjonarny w Wawie/Piasecznie, gdzie można kupić same protektory kolanowe do portek texowych RetBike Allround? Pytałem w RetBike ale detalicznie ich nie sprzedają (chodzi o 2 szt.). Ze starości chyba, bo po 10 latach używania portek, pękł mi jeden niedawno na spoiwie rzepki podczas zakładania gaci i muszę wymienić. A nie za bardzo wiem gdzie... szukam i nic... Edytowane 7 Października 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1970 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Zobacz w Warszawie MCS -Honda.Mają duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 protektory chyba są uniwersalne. Kup jakiś zestaw knox np. http://allegro.pl/knox-flexiform-plus-ochraniacz-lokci-kolan-rzep-41-i3611236018.html Na pewno lepsze niż oryginalne RetBike-a. Miałem kiedyś kurtkę od nich i protektory jakieś takie liche były. Knox to firma która zajmuje się głównie protektorami. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dzięki za wskazówkę, faktycznie wyglądają podobnie. Tylko dopasuję wymiar coby do kieszeni weszły i zamawiam :).Na firmę RetBike chyba się wypnę na dobre, zraziłem się nieco tym, że "nie sprzedają detalicznie protektorów", extra para wymienna nie powinna być problemem dla firmy dbającej o klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1970 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ochraniacze i wkłady kupuje się u profesjonalistów, którzy mają pełną ofertę od wkładek do butów, poprzez wkłady do spodni, kurtek oraz bieliznę z ochraniaczami, żółwie i buzery.Tu masz przykład ochraniaczy forcefield.pl bo są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi