SoZo100 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Siemka ludzie chce sb kupić motocykl do 50 cm3. Mam na oku: Peugeot xr6, Aprilia RS50. Jak wspomniałem cena do 3500 zł, najlepiej mniej :) Możecie polecić mi inne moto. najlepiej nie chińczyk. Z góry dzięki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 tzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuggsNuts Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Więc tak masz jeszcze do wyboru na silniku am6: -Yamaha tzr 50-Derbi Gpr 50Z tych wymienionych (moich i twoich) najtańsza jest aprilia rs ale za 3500 to ciężko będzie kupić ponieważ zawsze będzie coś do naprawy ale może ci się poszczęści.Co do chińczyków nie wszystkie to gówna, zależy jak używasz ja mam 3 letniego zippa pro i nic się nie dzieję z silnikiem, ale to zależy jak kto szanuje bo jak chcesz chińczyka na stunt to długo nie pojeździ. Powracając do tematu jak już znajdziesz jakąś ofertę to lepiej uważaj bo ktoś ci napisze że np. są do wymiany pierścionki a tak na prawdę cały cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi