Fredek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Witam.Kupilem początkiem wakacji Yamaha Tzr 125 4DL (Belgarda) ze zniszczonymi plastikami i elektryka do zrobienia.Zrobiłem ją i m.in. Wymięniłem końcówkę tłumika z Kawasaki z750 i mój tata rozkręcał gaźnik aby wszystko ładnie ustawić bo bo staniu 2 dni, go zalewało. Teraz już ładnie pali. tylko mam problem,a mianowicie mam wrażenie że wolniej przyspiesza lecz tego nie jest do końca pewien,ale na pewno ma mniejszy v-max, bo moim zdaniem tak 140 powinna leciec a moja nie poleci więcej niz 102km/h. I zastanawiam się czy to wina końcówki czy odpowiedniej regulacji gaźnika. Dziękuję z góry za pomoc. Edytowane 30 Września 2013 przez Fredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Przyspieszenie jest jednak ok. Tylko od 80 km/h w górę ma muła no i v-max jest nie ten. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi