kalboy92 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam! Chciałbym przedstawić Wam moją Yamahę R6 ;)Jest to wersja bez żadnych dodatków (wydechów itp) jednak ja zamierzam to zmienić.R6 mam od zeszłego sezonu, jeździłem raczej rekreacyjnie niż sportowo ;] W planach:- zmiana klamek na krótkie sportowe- sportowy wydeszek przelotowy- kierunki LED- sportowa szyba- przewody w stalowym oplocie Co dalej? - czas pokaże :) Kilka zdjęć: Filmik z przelotem ;) Będę się starał na bierząco aktualizować temat z przebiegiem ulepszania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali tak ? A to być może wasza matka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalboy92 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Droga oddalona 5km od zamieszkania jakiegokolwiek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Volumax, nie zauważyłeś, przecież matka siedzi z tyłu ! Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi