piotrek120 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam. Mam zamiar kupić sobie rometa crs 50 za 1500zl od kolegi. Jakoż że posiadam dt 80 lc2 53v która jest na sprzedaż i nie będę zapeszał to nic nie mówie o niej :). Do crs chciałbym wrzucić silnik 250 loncin. Tak wiem że co marka to marka ale ja chcę 4t :) . Jestem po altroskopi kolana i lekarz powiedział żebym nie wyjezdzał w teren, dlatego przyszedł czas na SM, a przeróbka dt jest nieopłacalna. Mam kilka pytanek dotyczących tego:1. Silnik podchodzi bez zbędnych przeróbek?2. Podobno 4t 250cc chłodzone powietrzem dadzą rade wygenerować moc 20km (nie wierzę w taka moc :) ) to prawda? Ile dokładnie?3.Co ile km będę musiał robić remont? Nie będzie żyłowany do końca przez całe trasy (5,10,20,50km). Co sezonowy przebieg ok.4tyś.4.Cała elektryka podejdzie od 50 do 250 ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi