Radziuq Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 więcej zdjęć na maila Mam do sprzedania motocykl Yamaha Midnightstar 1300 Rok 2008Sprowadziłem go z Norwegi w marcu 2012r. Planuję zmienić na turystyka.Motocykl w stanie jak na zdjęciach - SUPER. Dbam o moją "gwiazdkę".Moto napędzany pasem mazałożone gmolespacerówki,deflektory - przezroczyste,szybę,sakwy - skórzane - sztywne,krawat na zbiornik paliwa - skórzany stylowy firmy KULTMOTOR cena 290 zł,zmieniłem również siedzenie na amerykańskie siedzenie żelowe firmy Seddlemann (cena ok 2000 zł bardzo wygodne i z podparciem pleców dla kierowcy),oparcie pasażerabagażnik,założyłem również filtr powietrza K&N (dożywotni).W moto pobawiłem się delikatnie wydechem - poprawiło to znacznie dźwięk :) :) ale nie zmieniło wyglądu.Opony w bardzo dobrym stanie - tył zmieniłem przed tym sezonem.Jeździłem dwa sezony i robiłem również dalsze trasy wakacyjne. Moto sprawował się super - prowadzi się łatwo i ma bardzo dobre osiągi (jest czym wyprzedzić).Sprzedaję bo planuję kupić turystyka do bardzo dalekich wypraw.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny (606972951) lub w ostateczności mailowy ([email protected]) cena 27900 zł (do małej negocjacji)Mogę podać vin Proszę dzwonić Data rejestracji: 03/2012 Przegląd: 04/2014 Ubezpieczenie: 03/2014 Przebieg w km: 22 320 km Moc: 54 kW / 73 KM Pojemność skokowa: 1300 cm3 Rodzaj paliwa: benzyna Rodzaj napędu: Pas napędowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi