MathewPL Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam czy mógł by mi ktoś znaleźć plastiki do rieju rr 2004r? W motor landzie troche drogo a może się znajdą taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tutaj coś maszhttp://allegro.pl/rieju-rr-rrx-owiewka-boczek-plastik-i3479508144.html BTW. Rieju to marka Hiszpańska, nie azjatycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MathewPL Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Tylko nie za bardzo mogłem ogarnąć forum więc przepraszam:P Tyle że ja bym chciał nowe.. albo mogę pomalować bo posiadam plastiki ale nie wiem czy farba nie będzie odpadała.. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez MathewPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi