CoBeM Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam, mam do was pytanko czy byłyby chętny osoby spotkać się dzisiaj o 21:00 ( bądź w tyg ) w Mińsku Mazowieckim pod MCdonalds i porobić parę rundek po MMz lub postać i pogadać ( zjeść coś ), mogą być ścigacze, skutery, choppery lub crossy to nie ma znaczenia :D Fajnie byłoby się spotkać/pogadać/ pojeździć w ostatnim tyg wakacji :) Kontakt gg : 15898324 tel : 514 548 866. PS. Jeżdżę Yamaha 250 Majesty. LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Pisać na PW lub GG ( nie mam kasy na fonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Chyba mało ludzi tu zagląda ;) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak_mm Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Bo większość lata od ronda do ronda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Znalazłem Cię Świstak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W razie co ja również z okolic. Sezon się zaczyna więc częściej będzie można gdzieś wyskoczyć. Jakby były jakieś propozycje wyjazdów i przejażdżek to jestem chętny. Co do prędkości to dostosuję się. Zarówno przejażdżki szosowe jak i enduro wchodzą w grę (chociaż na polu enduro dopiero raczkuję) :) LwG Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz2 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Widzę że masz spory park maszynowy. Jeśli miał bym garaż też bym do takiego dążył. Edytowane 3 Maja 2014 przez Dariusz2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Właśnie XJ-ta mi ubyła. Zostaję przy dwóch :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi