mlodyqlimax Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam! ;) Mam dziwny problem w mojej R1 rn04. Mianowicie gdy ruszam powoli to przy puszczaniu sprzęgła wali mi w koszu sprzęgła dość głośno. Tarcze mam 3mm. Wiecie może co może być przyczyną tego dziwnego zjawiska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kosz sprzęgłowy do wymiany - dość typowa przypadłość R1. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyqlimax Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kosz sprzęgłowy do wymiany - dość typowa przypadłość R1.WoDziękuję serdecznie. Pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Oczywiście to podejrzenie, więc nie traktuj mojej wypowiedzi jak wyrocznie :) Najlepiej dać obejrzeć mechaniorowi czy kosz jest już wyrobiony. Wbij też na http://r1-forum.pl - było pare tematów odnośnie kosza i sprzęgła. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez drzewo Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi