Skocz do zawartości

Kurtka Dainese za dość niską cenę ( czyli wątpliwości świerzaka vol.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze Witajcie :) co prawda już się witałem ale drugi raz nie zaszkodzi :)

Przejdę od razu do rzeczy. Stopniowo zbliżam się do posiadania w końcu własnego jedno śladu, a więc po za kupnem samej maszyny trzeba kupić też ciuchy co by się świerzak nie poobdzierał ze skóry zbytnio :D
Przeglądam to i tamto, szukam okazji i trafiłem na takie oto kurtki skórzane:

http://tti-sports.pl/pl/56-repliki

Strasznie zawsze jarało mnie malowanie Kaw i Hond i bach ! jak by zesłanie w prost od losu. Strasznie się najarałem na tą Repsolową i Czarną. Niby są to produkty Dainese i Alpinestara ale... no właśnie ale. Kurtka skórzana za 800 zł ? i to jeszcze czołowych firm na rynku wraz z protektorami ? Coś mi tu nie pasuje. Wiem, że chiniole potrafią zrobić baaardzo podobne rzeczy do oryginałów, ale nie spotkałem się z takimi produktami w sklepach.

Czy udało mi się trafić na mega promocje czy coś jest z nimi nie tak a Ja tego nie dostrzegam ?

Mam nadzieję, że temat nie popadnie w czeluściach forum i ktoś rozwieje me wątpliwości :D

Wydaje mi się, że to są kurtki firmy TTI wzorowane na modelach Dainese i Alpinestars :) Już coś kiedyś podobne widziałem na allegro i o ile pamiętam to sprzedawca pisał, że ta firma miała pozwolenie na szycie kurtki w takich wzorach, tylko że był tam chyba jeszcze znaczek TTI.

www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscu

Sklep motocyklowy Moto Opinie