RicoPoz Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Po pierwsze Witajcie :) co prawda już się witałem ale drugi raz nie zaszkodzi :)Przejdę od razu do rzeczy. Stopniowo zbliżam się do posiadania w końcu własnego jedno śladu, a więc po za kupnem samej maszyny trzeba kupić też ciuchy co by się świerzak nie poobdzierał ze skóry zbytnio :DPrzeglądam to i tamto, szukam okazji i trafiłem na takie oto kurtki skórzane:http://tti-sports.pl/pl/56-replikiStrasznie zawsze jarało mnie malowanie Kaw i Hond i bach ! jak by zesłanie w prost od losu. Strasznie się najarałem na tą Repsolową i Czarną. Niby są to produkty Dainese i Alpinestara ale... no właśnie ale. Kurtka skórzana za 800 zł ? i to jeszcze czołowych firm na rynku wraz z protektorami ? Coś mi tu nie pasuje. Wiem, że chiniole potrafią zrobić baaardzo podobne rzeczy do oryginałów, ale nie spotkałem się z takimi produktami w sklepach.Czy udało mi się trafić na mega promocje czy coś jest z nimi nie tak a Ja tego nie dostrzegam ? Mam nadzieję, że temat nie popadnie w czeluściach forum i ktoś rozwieje me wątpliwości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że to są kurtki firmy TTI wzorowane na modelach Dainese i Alpinestars :) Już coś kiedyś podobne widziałem na allegro i o ile pamiętam to sprzedawca pisał, że ta firma miała pozwolenie na szycie kurtki w takich wzorach, tylko że był tam chyba jeszcze znaczek TTI. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicoPoz Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No to robi się nam ciekawie. Dzięki za odpowiedź :) A ktoś miał styczność z tym sklepem i produktami firmy TTI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi