arkadius9 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam..moja dziewczyna zakupila kilka dni temu chinski motorek branson bm 125.. wszystko ok ..tylko problem ma z wbiciem drugiego biegu...wszystkie pozostale biegi wchodza bez wiekszych pro lemow ale dwojka czasem wchodzi miekko a czasem jakby ja cos blokowalo i za zadne skarby nie mozna jej zapiac..probowalem podciagnac sprzeglo ale nic nie pomoglo..nie mam pojecia jak zabrac sie do skrzyni i gdzie szukac awari..bede wdzieczny za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Czasami zwykła wymiana oleju na jakiś markowy rozwiązuje sprawe. Oczywiście olej o takiej lepkości jaką zaleca producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi