CiannDy Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam , mam problem z moją apką. Motocykl jeździ dość przyzwoicie itp. ale problemy zaczynają się na początku. Z rana albo jak troche postoi to nie pali z kopa , zaś niezawodna metoda "na popych" załatwia problem dopóki silnik nie wystygnie , jezeli ktos wie w czym moze byc problem to prosze o porady bo zaczyna mnie to troche irytowac. ahh i 2ga sprawa , idzie zamontować elektryczny starter do niej? Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez CiannDy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAcO12 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Sprawdz przerwe na świecy albo zmień świece. bo ja tak mam że jak przerwa jest zadurza albo zamała to nie odpala gdy jest ciepły albo gdy jest zimny ja ustawiam przerwe na 0,6mm bo inaczej dieją się te rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi