Wretched Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak w temacie, kupiłem dla siebie ale okazał się ciut za mały na wzrost (mam 190cm), a sprzedawca się na naszą umowę że jak nie będzie pasował to przyjmie zwrot wypiął i zostałem z za małym kombiaczem. Stan świetni nigdy żadnej gleby, ma fajnego garba ;) , czysty slidery idealne wszystko dziala nic sie nie pruje. Najchętniej zostawił bym go sobie ale jazda w za małym to masakra. Cena 800zł plus listonosz, do przymiarki w bydgoszczy jak coś. Tak to wygląda, jak ktoś zainteresowany to mogę zrobić jakieś foto. tel 509 464 272gg: 3612523@ [email protected] Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Wretched Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak w temacie, kupiłem dla siebie ale okazał się ciut za mały na wzrost (mam 190cm), a sprzedawca się na naszą umowę że jak nie będzie pasował to przyjmie zwrot wypiął i zostałem z za małym kombiaczem. Stan świetni nigdy żadnej gleby, ma fajnego garba ;) , czysty slidery idealne wszystko dziala nic sie nie pruje. Najchętniej zostawił bym go sobie ale jazda w za małym to masakra. Cena 800zł plus listonosz, do przymiarki w bydgoszczy jak coś. Tak to wygląda, jak ktoś zainteresowany to mogę zrobić jakieś foto. tel 509 464 272gg: 3612523@ [email protected] Panie i Panowie kasa mnie bardzo pili więc kombi do oddania za 700zł, cena jak najbardziej okazyjna, kombinezon jak nowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi