twetty Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam szanowne grono sprawa jest poważna otóż w niedziele 28 07 2013 około godziny 11 rano włamano sie do mojego mieszkania we Wrocławiu skąd skradziono mi motocykl SUZUKI HAYABUSA wraz z karta pojazdu Hayka ma charakterystyczne malowanie fioletowo czarne fioletowym metalikiem złote felgi na załupku ma namalowanego żółtego ptaszka twetty wyświetlacz biegów gipro i lusterka pomalowane aerografem na wzór kontynentów pompę hamulcową przednią radialną i przewody w oplocie hell czarne moto rzuca sie w oczy bo wygląda jak z salonu jeśli ktoś zobaczy takie moto to proszę o zgłoszenie na policje ewentualnie do mnie 695 563 543 Mariusz z góry dziękuje za ewentualną pomoc.zdiecia moto są na naszej stronie OGRY TEAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly127 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Myślę że warto dodać jeszcze numer vin jakieś zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 dawaj konkrety to zamieszcze na innych forach vin, nr rej... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi