Qex Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam jestem nowy i mam kilka pytan przed zakupem wski 125 -jaka jest dostępność części-Często się psuję-Czy mnie nie zawiedzie jak będę daleko od domu-Drogie części-jakiego ma v-max-czy jest ciężki w naprawie-i czy jak mam 165cm dam radę na niej ?-czy ma dobre ruszanie? typu : Zagrzebie jak będę ruszał ? narazie tyle dziekuje wszystkim za odpowiedzi Cytuj hercules prima 5s -----> Quad 150 ------> będzie niedługo WSK 125 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior0407 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 powiem ci tak WSK to nie motor to wariowania jeżeli lubisz motocykle typu "OLD" dostępność części jest duża , wystarczy poszukać na Allegro , czy sie psuje ? jak dbasz tak masz , jeżeli bedzie dobrze zrobiona , i będziesz dbał o wsio to pojeździ ci duzo , należy pamiętać zeby od czasu do czasu czyścić gaźnik itp , ale WSK-I słyną z tego że są bardzo twarde , bynajmniej te 125 , z 3- biegową skrzynią , sam taką posiadam od lat , z cena części to zależy , ale do drogich nie należą , ja mam 175 cm wzrostu i daje rade w koło komina :) V max ? Powyżej 80km/h nie jeżdziłem bo tego nie lubią :) Ale poleci napewno więcej jak 80km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qex Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dzięki dużo mi pomogłeś Cytuj hercules prima 5s -----> Quad 150 ------> będzie niedługo WSK 125 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi