jawor1982 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 WitamW planach mam zorganizowanie sesji zdjęciowej na życzenie znajomej koleżanki, oto kilka szczegółówSesja w sukni ślubnej oraz bieliźnie.Miejsce spotkania - Stadion Miejski we WrocławiuWymagania Moniki odnośnie modela Mężczyzna, 38-50 lat, dobrze zbudowany, (nie mylić z koksem z siłowni) najlepiej z brzuszkiem, hehe. Mocno wytatuowany, z brodą i własnym Harleyem :) Ewentualnie jakimś Chooperem Może znajdzie się na forum odpowiedni mężczyzna, który dysponowałby 2-3 godzinkami wolnego czasu i chciałby zapozować ze swoją maszyną.Mile widziane foto na maila [email protected] Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Myślę, że wyrażę opinie wielu, iż niezbędne są przykładowe zdjęcia modelki na zachętę. My też mamy swoje wymagania. Edytowane 23 Lipca 2013 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Alez oczywiscie ....Chodzi o te zdjecia modelki.Ps. We wrocku masz klika klubow motocyklowych gdzie spokojnie znajdziesz takiach .... "typow" :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor1982 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Macie rację, Monikę możecie zobaczyć na moim Fotoblogu. Szukałem informacji odnośnie zamieszczania zdjęć lub samych linków i niestety nic nie znalazłem, stad wklejam bezpośredni link.http://bobo1982.flog.pl/wpis/7388029/http://bobo1982.flog.pl/wpis/7390539/ Edytowane 23 Lipca 2013 przez jawor1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowaHD Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 i jak poszukiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No... gdyby nie była taka brzydka, to byłaby całkiem ładna :)surowaHD, pewnie był brak chętnych :biggrin: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi