KirkBlade Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja chyba nie dam rady a szkoda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Proszę wpisywać się na listę. Jak ktoś nie może niech popyta znajomych może ktoś może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a co z tymi konkretami? gdzie mamy sie stawic i o ktorej? ja bede jesli nie bedzie padac, startuje z bemowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jutro podam informacje. Proszę do godziny 20 podać mi kto będzie a ja podam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jednak będe z 3 innymi motocyklami. Jak narazie. Jak by były konkrety mógł bym nakrecać więcej.Lista eskortujacych: ( osoba zainteresowana, niech wpisze siebie i znajomych na listę i poda na ile procent się stawi ) 1. rado00 ?2. znajomi 4-6 100%3. Kirk +3 motocykle 90% jeśli nie będzie padało.Mamy tam być na 18 pod kościołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Ok mamy już ok 9/11 motocyklistów. O 15 podam wam wszystkie dokładne informacje co do godziny to chyba ok 16:30 u mnie w domu potem do młodej potem kościół potem sala. Msza w kościele o 18 . Ja mieszkam w Dębem Wielkim Ostrów Kania 16B ( duży żółty dom ) panna młoda Olesin Staropolska ( numer dzisiaj podam ) kościół Dębe Wielkie im. Pawła i Piotra sala weselna OPS Dłużka . Kirk jak masz więcej czasu dzisiaj to wpadłbyś do mnie i ja bym Ci pokazał co gdzie jest. PS. Za parę godzin podam wam o której godzinie u mnie. Edytowane 19 Lipca 2013 przez CoBeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED321 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A wiec jesli nie bedzie padalo to jestem na 100%. szybkilopez ja bede lecial z ursusa wiec mozemy sie spotkac i razem leciec. Cobem jak poda konkretne godziny to wtedy ustalimy co i jak. Kto bedzie jeszcze ruszal z wawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 @Cobem nie dam dzisiaj rady. Myślę że jak trafimy do Ciebie do domu to już potem nas poprowadzisz.@Red321 my ruszamy z Wawy też pod warunkiem że nie będzie padało. Będziemy jechać mocno spacerowym tempem! Myślę że o 15 można się umówić pod mosteczkiem. Choć nie wiem czy nie lepiej wam polecieć szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Panowie tak więc : Pan młody ( brat ) o 16:30 jedzie z domu do panny młodej czyli bądźcie u mnie o 15:55 / 16. ( Dębe Wielkie Ostrów Kania 16b ) PS. Brat się pyta czy jest możliwość żeby 1-3 osoby paliły gumę ? PS2. Ma ktoś może GoPro ? Jak tak to fajnie by było jakby coś nagrał.Panowie liczę na was. Edytowane 19 Lipca 2013 przez CoBeM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED321 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 @Red321 my ruszamy z Wawy też pod warunkiem że nie będzie padało. Będziemy jechać mocno spacerowym tempem! Myślę że o 15 można się umówić pod mosteczkiem. Choć nie wiem czy nie lepiej wam polecieć szybciej. Kirk ale o jaki mosteczek chodzi?? prędkość można dostosować najważniejsze że najlepiej się lata w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 o to mi chodzihttp://podmosteczkiem.pl/lokalizacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED321 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 o to mi chodzihttp://podmosteczkiem.pl/lokalizacja/ A nie słyszałem o nim... :) to o 15 pod mosteczkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Bądźcie u mnie ok 15:50 to pogadamy chwilkę jeszcze. PS. Pogoda jak na razie robi się ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 ja dojade bezposrednio na miejsce bo nie wiem jak z czasem sie wyrobie, wezme go pro na kask, ale tak jak pisalem przekaze nie obrobiony material bo nie bede mial czasu sie tym zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 W jakim programie go obrabiasz ? Trudno sie to robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi