kufi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jak w tytule Suzuki GV1400 rocznik'89Opiszę swoimi słowami przypadłość jaka dopadła moje "maleństwo". Otóż rozebrałem ją troszkę,by przed planowaną dłuższą trasą poprzejrzeć u niej co nieco...np. filtry,oleje i świece,a przy okazji wypadła wymiana klocków.Ale o tematu...stała pod wiatą częściowo pozbawiona osłon dwa dni ze względu na pracę i pogodę.Dziś udałem się by poskładać ją,ale zanim to zacząłem robić,ogarnęła mnie chęć odpalenia jej.... i tu zaczęły się cuda.Po pierwsze nie odpaliła,na wyświetlaczu zapaliła się kontrolka od aku i co najważniejsze po wyłączeniu stacyjki rozrusznik chodził!?!?Teraz wszystko "umarło" i po podaniu prądu cisza...tylko kable od prostownika się grzeją,więc wyrzuciłem aku i ładuję nazewnątrz.CO JEST GRANE POWIECIE MI ?Jak w tytule Suzuki GV1400 rocznik'89Opiszę swoimi słowami przypadłość jaka dopadła moje "maleństwo". Otóż rozebrałem ją troszkę,by przed planowaną dłuższą trasą poprzejrzeć u niej co nieco...np. filtry,oleje i świece,a przy okazji wypadła wymiana klocków.Ale o tematu...stała pod wiatą częściowo pozbawiona osłon dwa dni ze względu na pracę i pogodę.Dziś udałem się by poskładać ją,ale zanim to zacząłem robić,ogarnęła mnie chęć odpalenia jej.... i tu zaczęły się cuda.Po pierwsze nie odpaliła,na wyświetlaczu zapaliła się kontrolka od aku i co najważniejsze po wyłączeniu stacyjki rozrusznik chodził!?!?Teraz wszystko "umarło" i po podaniu prądu cisza...tylko kable od prostownika się grzeją,więc wyrzuciłem aku i ładuję nazewnątrz.CO JEST GRANE POWIECIE MI ?Temat nie aktualny dzieki pomocy przyjaciół....można usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi