delux2341 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Witam was bardzo serdecznie.W tym temacie chciałbym się was zapytać jakiego crossa KTM sobie kupić.Mam 13 lat waże 75kg jestem b.wysoki.W tym roku idę do gimnazjum.Myślałem o KTM SX 85 Bardzo proszę o jakieś odp. (Proszę sie nie smiać z mojej wagi.)PS:Kontakt skype: delux.delciaskiGG:46374439 Edytowane 8 Lipca 2013 przez delux2341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Masz i wybierz sobie: http://www.ktm-rally.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=3 Ceny są takie, że spokojnie opłaca się kupić gdzieś ramę, chiński silnik i sklecić sobie takiego sprzęta samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Masz i wybierz sobie: http://www.ktm-rally.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=3 Ceny są takie, że spokojnie opłaca się kupić gdzieś ramę, chiński silnik i sklecić sobie takiego sprzęta samemu.Przepraszam ale ja nie mam Tyle pieniędzy narazie jak bedę kupować to użwyanego. także narazie mi to jest nie potrzebne ja się pytam co do Crosa jakiego ewentualnie na mój wiek wage itdAle dziękuje w przyszłości się przyda.Proszę o wypowiedzenie się PRoszę o odp :) Edytowane 8 Lipca 2013 przez delux2341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Bemi 125ccm ;D zajefajna maszyna, przy wzroście 180cm na tym jeździłem, do skrętu noga ze stopki ale taka proca z tego gówna ze szok ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi