barteck_street Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Daję link do allegro, tam wszystko napisałem.http://allegro.pl/aprilia-rsv-1000-mille-nie-vtr-gsxr-r6-r1-cbr-i3353806710.html Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nieaktualne. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Bartek, super, że tak szybko się uporałeś z tematem :)I co teraz na oku? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Już nowy sprzęt mam :) Będziemy w kontakcie Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi