maliniarz Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam, Kupiłam niedawno honde. Ostatnio zdazylo mi sie odpalić motor (nie grzalam go az tak bardzo a zazwyczaj to robie) i wyjechalam zaraz na autostrade, przejechałam ok 12 km z predkoscia ok 120 km/ h, zjechalam z autostrady i dojechalam do krzyzówki - motor zgasł i nie chciał odpalić bez włączania ssania. Nastepnie jadac kolejny odcinek autostrada, motor zgasl podczas jazdy z powodu niskich obrotow. Odkąd posiadam ten motor - 3 tyg mialam wielokrotne sytuacje że silnik gasł i nie chciał odpalic bez właczania ssania. Poprzednio mialam yamahe ybr 125 i kawasaki er 500 i nie mialam podobnego problemu. Mam watpliwosci co do sprawnosci silnika - motor ma przejechane 16 000 km rok 2005 i od kupna jest jeszcze na gwarancji - zastanawiam sie czy go nie zwrocic badz na co zwrocic uwage gdy bede dawac motor do serwisu. Maksymalne obroty tego motoru to nie wiecej niz 1500 a po wlaczeniu ssania i paru minutach chodzenia silnika obroty wynosza ok 1000. Bardzo prosze o porade. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi