Skocz do zawartości

Nowe Alpinestars smx-4

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to możliwe żeby na allegro dostać nówki smxy 4 ? Jeżeli się myle, to chyba już nie są produkowane, a na allegro mają nowe w dosyć atrakcyjnej cenie, ok. 540zł. Od dłuższego czasu przymierzałem się do wyższego modelu, jednak za taką cenę kupił bym właśnie czwórki, o którym słyszałem wiele pozytywnych opinii. Czy to według was jakaś lipa czy faktycznie mogły im się ostać w magazynie ?

Czy to możliwe żeby na allegro dostać nówki smxy 4 ? Jeżeli się myle, to chyba już nie są produkowane, a na allegro mają nowe w dosyć atrakcyjnej cenie, ok. 540zł. Od dłuższego czasu przymierzałem się do wyższego modelu, jednak za taką cenę kupił bym właśnie czwórki, o którym słyszałem wiele pozytywnych opinii. Czy to według was jakaś lipa czy faktycznie mogły im się ostać w magazynie ?

Chcesz wersje waterproof czy nie ?

Wersja Waterproof jest wodoszczelna tylko z nazwy.

:crossy:

Jakoś specjalnie nie zależy mi na wersji waterproof, bo staram się nie jeździć w deszczu, a jak już mnie złapie to trudno. W sumie spodnie też mam bez membrany, więc czy stopy będę miał suche, to mi różnicy nie robi :P

Jakoś specjalnie nie zależy mi na wersji waterproof, bo staram się nie jeździć w deszczu, a jak już mnie złapie to trudno. W sumie spodnie też mam bez membrany, więc czy stopy będę miał suche, to mi różnicy nie robi :P

Rzeklbym, ze wydaje Ci sie, ale to juz Twoja sprawa. Starac sie mozna, tyle, ze pogoda nie .....

:crossy:

Przypnę się do tematu :)

zamierzam kupić :

http://www.4motos.pl/alpinestars-tech-road-gore-tex

Ma ktoś takie albo podobne , żeby coś o nich powiedzieć ?

"Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach."

Waterproof czy nie, cena jest bardzo przystępna. Czytałem troche o rzekomych podróbkach rękawic Alpinestars na allegro i waham się żeby nie wydać pieniędzy na podróbę. Na zdjęciach wyglada ok, może ktoś posiadający te buty by się wypowiedział. Z góry dzięki.