markus119 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja tydzień temu wróciłem z urlopu 14 dni w Alpach i Chorwacji. Zrobiłem 4377 km Koszt ok.2800 zł z czego waha 1510 zł, kampingi 1000 zł. Żarcie + piwo 300zł Wyjazd był budżetowy. Za autostrady płaciłem tylko w Chorwacji i na Węgrzech no jeszcze w Polsce 5 zł. Jedzenie z dyskontów gotowane na kuchence turystycznej. Weź ciepły śpiwór. W Alpach w nocy budziłem się z zimna. Na Julierpass w Szwajcarii (2284 n.p.m) złapał mnie nawet śnieg, zjechałem w dół a tam 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gekon Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja tydzień temu wróciłem z urlopu 14 dni w Alpach i Chorwacji. Zrobiłem 4377 km Koszt ok.2800 zł z czego waha 1510 zł, kampingi 1000 zł. Żarcie + piwo 300zł Wyjazd był budżetowy. Za autostrady płaciłem tylko w Chorwacji i na Węgrzech no jeszcze w Polsce 5 zł. Jedzenie z dyskontów gotowane na kuchence turystycznej. Weź ciepły śpiwór. W Alpach w nocy budziłem się z zimna. Na Julierpass w Szwajcarii (2284 n.p.m) złapał mnie nawet śnieg, zjechałem w dół a tam 20 stopni. Alp nie będzie bo dołączyłem do Dominika i Ani i jedziemy BiH oraz Chorwację. Markus napisz mi coś o kempingach w Chorwacji. Aktualne ceny, może jakieś sprawdzone polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Alp nie będzie bo dołączyłem do Dominika i Ani i jedziemy BiH oraz Chorwację. Markus napisz mi coś o kempingach w Chorwacji. Aktualne ceny, może jakieś sprawdzone polecisz? Byłem tylko w Istrii nie chciało mi się jechać dalej. Chorwacja to był plan B. Plan A to Francja i Morze Śródziemne, niestety zawiódł motocykl. Płaciłem 20 euro za noc. Taniej jest w małych miejscowościach przy magistrali adriatyckiej. W 2011 płaciełem ok 30 zł (w kunach) w miejscowości Starigrad Pakielnica. Campingów w Chorwacji jest mnówstwo bez problemu znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie. Edytowane 16 Lipca 2013 przez markus119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi