colio89 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam posiadam Tdr 125 z 1998r moto fajne ale zaczeły się problemy mianowicie jadąc do domu na prostej drodze przy zwalnianiu przed swiatłami zgasła :( brak iskry kupiłem swiece i cewke zamontowałem i odpaliła na pych zrozrusznika niechciała pohodziła chwile przejechałem się i zgasła ,nietrzymała wolnych obrotów co mnie dziwi bo przed awarią było wszystko ok moc itp proszę o pomoc moze ktos miał taki przypadek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio129 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 moŻE TRZEBA USTAWIĆ ISKRĘ NA MAGNETO W TYCH STARSZYCH NIE ZAWSZE MOŻNA ALE VHYBA SIE DA . TYLKO nIE POWIEM JAK SIE TO USTAWIA BO NIEWIEM ALE MOŻE BYĆ TAKA PRZYCZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colio89 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) cewka wymieniona .... niema iskry niewiem co jest grane przypominam ze po wymianie swiecy i cewki iskra sie pojawiła i po chwili znowu jej nie byłoMoto działa wymieniłem cały stojan z impulsatorem jest nowy od tzr 125 przerobiłem kostke i działa pozatym moto jest 2x silniejsze wiekrza iskra super , widocznie niezawsze jak niema iskry albo sie pojawia raz a raz nie musi byc zepsuty moduł trzeba poszukac mam nadzieje ze komuś sie to przyda pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2013 przez colio89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi