kowex1987 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Witam Panowie może ktoś się znajdzie zainteresowany kto szuka dobrej cbr.Wystawiam swoją f3 na sprzedaż. Co do motocykla jest to jeden z tych zadbanych egzemplarzy. Aż szkoda mi się z nią rozstawaćale trzeba ruszać dalej. W każdym razie moja f3 jest pewna i mogę ją spokojnie polecić każdemukto chce dobry bezawaryjny i pewny motocykl Cena 6999zł do lekkiej negocjacji ale bez przesady.Telefon kontaktowy 724 477 686Do obejrzenia / odebrania w Radomiu (woj Mazowieckie) Niżej przykładowa fotka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Niżej przykładowa fotka : Przykładowa żebyśmy zobaczyli jak wygląda Honda CBR600 F3, czy przykładowa, że to jedna z fotek dokładnie Twojego motocykla? Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie no kolego może źle się określiłem . Jest to zdjęcie mojej hondy aktualne . Czyli tej F3 którą chce sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Chciałbyś sprzedać osłonę na siedzenie pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowex1987 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie osłony nie sprzedam. Tylko całe moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi