przemo957 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam. Miałbym do was sprawę. Ma może ktoś serwisówke do hondy mb 80S ?? Szukałem wszędzie ale nigdzie niema ;// . A jest mi potrzebna bo miałem wypadek ( wyskoczył mi pies pod koła i przyy 100km/h uderzyłem w niego ). I teraz zaczynam cały remont moto . Wszystko do piaskowania ,malowania itp itd. I chcę sprawdzić silnik odrazu bo wydaję mi się że coś mi strzeliło i chcę wszystko sprawdzić ale do tego potrzebna mi by byla serwisówka . bardzo prosze o pomoc :) . z góry dziękuje . LWG !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 o serwisówke będzie ciężko , a co byś chciał wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo957 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No własnie ;// . Szczerze to wszystko. Gdzie w silniku daje się pokładki itp :) najlepiej chciałbym całą serwisówke przeczytac to wiedziałbym wszystko co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi