mati9714 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam 2 tygodnie temu kupiłem rm 125 2004-2008 z pewnego źródła po remoncie o przebiegu około 4MHT wyjeździłem nim 6,5 MHT. Wystąpił problem wyskakującego biegu (dwójka) przeważnie jak dam dużo gazu.Czasami jak odpalę motor i mam na luzie potrafi wskoczyć bieg.Wiecie co to może być? Tryby?Monza to naprawić samemu?Po czym poznać co jest w środku do wymiany? Jeżdżę po torze. Napęd nowy zębatki 12_52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zębatki nic tu do tego nie mają , Tutaj jakiś cytat wyczytałem :wiecie co bylo "mechanik" ktory hyba naprawia w stodole pod szyszke niewlozyl tej sprezynki tulejki i kulki ktora zatrzymuje szyszke w danym biegu,moto zrobione i juz nawet sprzedane tematt do zamkniecia pozdrawiam ten sam koleś miał problem , inni pisali że zębatki mogło w środku pourywać pokrzywić , różne sprawy , sam bym się za to nie brał , lepiej do jakiegos mechanika on oceniłby Ci ;) Pozdro ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi