_Pablo_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 witam ,czy ktoś może polecić sprawdzoną miejscówkę nad Soliną ? Potrzebuje zakwaterować rodznkę nad jeziorę solińskim . Wymagania jakie mam to bliskość do jeziora bo ja spadam na trip na Bałkany ;-) a reszta nie jest zmooryzowana . Oczywiście jakieś dobre jedzonko mile widziane . Pomoże ktoś ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Pablo pytasz o konkretny namiar na pensjonat, dom wczasowy czy tak ogólnie w jakiej części Jeziora Solińskiego najlepiej się zadekować? Konkretnego namiaru Ci nie dam, bywałem tam często, ale raczej wpadałem na 2-3 dni. W różnych miejscach nocowałem, Polańczyk, Solina, Jawor. Jeśli miałby to być pobyt z dziećmi to raczej odpada Solina i góra Jawor (jadąc w dół za zaporą i za CPN-em trzeba skręcić w prawo). To miejsca raczej typowo imprezowe, jest głośno do rana. Jakbym miał jechać z dzieckiem to wybrałbym Polańczyk, jest spora baza noclegowa, trochę miejsc z żarciem, plaża i cisza w nocy porównaniu do miejsc, które wymieniłem wyżej. To takie typowo sanatoryjne miasteczko. W innych częściach jeziora nie byłem, raczej sprzyjają ludziom potrzebującym samotności i spokoju. Podzwoń, popytaj w Polańczyku i nie sugeruj się ewentualną dużą odległością od jeziora, Polańczyk można w 20 minut przejść na piechotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ok dzięki za info Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi