oxy999 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witajcie kochani koledzy i koleżanki...Wychodzę z pomocną ręką dla mojego młodszego kolegi, który chciał by zainicjować poznanie z maszynami oraz motocyklami dla uczniów swojej klasy i szkoły :) Chłopak uwielbia motocykle i dużo pomaga na garażu przy majsterkowaniu :)Pomysł zainicjował jego wychowawca który wiele słyszał o tym jak pomagał mi przy remoncie motocykla i jak bardzo mu się one podobają... Dyrektor się zgodził... także akcja może mieć miejsce bezproblemowo...Miejsce docelowe: ZSO nr 5 przy ulicy Nickla 19 (przed szkołą jest fajny parking, można fajnie rozlokować maszyny jak by zjawiło się większa ilość)Data: Sobota 8 czerwca 2013r w godzinach od 10 do 13...Plan: zapoznanie młodych ludzi z naszą pasją, pokazanie piękna naszych maszyn, odpowiedzi na zadawane pytania, zapoznanie młodzieży z ubiorem oraz bezpieczeństwem podczas jazdy :)Jeżeli są jacyś chętni wspomóc swoją obecnością akcję dla młodzieży proszę o informację tu bądź kontakt ze mną :)Pozdrawiam i LwG ! Mapka z miejscem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Teraz dopiero zobaczyłem temat...Na przyszłość polecam założyć go kilkanaście dni/kilka tygodni wcześniej - ciężko zebrać jakąkolwiek ekipę z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi