Fausto Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli ktoś chciałhby przeczytać parę słów i zobaczyć kilka zdjęć z mojego wyjazdu do Melku to zapraszam tutaj: http://www.harleyman-harleyman.blogspot.com/2013/05/zblizajac-sie-do-kresu-grzesznego.html Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasnww Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 My na Gloka wybieramy się 16.06mam nadzieję że będziemy mieli więcej szczęścia. A Wy którego tam byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fausto Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 My byliśmy w Austrii w drugim tygodniu maja. Poza jednym dniu bez deszczu, lało non stop, tak że byliśmy przemoczeni do majtek. Klęliśmy w żywy kamień. Wiele razy jeździliśmy w deszcz, ale to już było kompletne przegięcie. Następny wyjazd zaplanowałem na przełęcze w Alpach, ale od Austrii i Szwajcarii trzymam się z daleka. Jadę na pogranicze francusko-włoskie. Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi