Volumne Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam. Na początku chciałem powiedzieć ,że mam A1 .Moim motorowerem jest router ws 50 i do niego chciałbym założyć silnik 110 lub 125 . Teraz mi powiedzcie który jest lepszy. Jedni mówią ,że chińska 110 i 125 to jest to samo. Jakby ktoś wiedział więcej proszę o pomoc. Ps. Jeżeli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa(loocash) Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) 110 i 125 to nie jest to samo. Przy Junaku 125 daje 12 KM, a 110 tylko 8. Słyszałem, że 110 to cylek od quada (ale nie daję głowy). Druga sprawa jest taka: Czy Router nie jest za słaby? Chyba lepiej byś zrobił jakbyś sprzedał ws 50 i kupił Junaka 901 lub chociaż Benzera Yankee. Osobiście polecam jednak Junaka. Są to lepsze sprzęty i choć o 5 stów droższe to wytrzymają na pewno moc 12 KM (sam mam zamiar coś takiego kupić). Pamiętaj, że z wymianą cylka na taki idzie można powiedzieć konieczność wymiany gaźnika. Koszt tych rzeczy to cena moto + jakieś 9 paczek. Myślę, że pomogłem :) Edytowane 10 Czerwca 2013 przez kawa(loocash) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi