GrzegorzRoadStar Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Witam wszystkich mam taki problem z Yamaha Road Star 1700. Jadąc i puszczając manetkę, motocykl spada mi z obrotów i gaśnie. Mam wrażenie, że jest zbyt bogata mieszanka paliwowa, żadne regulacje nie przynoszą efektu. Jest zamontowany filter KN-a, motocykl w takim stanie został sprowadzony ze stanów.Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Jak jedziesz i puszczasz manetke to chyba normalne ze Ci spada z obrotow a jak zrobisz to na biegu to Ci zgasnie.Jak na biegu jalowym to znaczy ze masz zle ustawiona dysze wolnych obrotow i w tym tkwi problem. Rozebranie gaznika i dobre ustawienia zwlaszcza ze masz k&N. Jeszcze pytanie jakie wydechy, gaznik czy wtrysk, ale chyba gaznik no i jak hamerykanin to cuda wianki moga byc w gazniku. Edytowane 19 Maja 2013 przez jeszua niedozwolnona reklama Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi