Piroman666 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam.Znalazły by się osoby co by chciały systematycznie albo wybiórcze weekendy wyprzedzać z chaotycznej Warszawy ? Jeżeli będzie chętnych to proponuje później się przenieść np fb i tam aktualnie się zgadywać i mieć wszystkich pod ręką że tak to ujmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_O Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ja jestem za, i tak rozbijam się po mazowszu prawie co weekend. Nigdy nie jeździłem w grupie, kiedyś trzeba spróbować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman666 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 No to trzeba poszukać trochę ludzi zainteresowanych :) w innych krajach Weekend ride jest dosyć popularne. Chciałbym coś polskiego własnego pod ten wzór stworzyć ale potrzeba do tego ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) No ja tez w weekendy latam;) wiec jak cos to z checia. Daj jakiegos linka do FB Edytowane 21 Maja 2013 przez Krystian Ramone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 w innych krajach Weekend ride jest dosyć popularne. Chciałbym coś polskiego własnego pod ten wzór stworzyć ale potrzeba do tego ludzi Przede wszystkim checi i czasu.A wiadomo tez ze jak sie jezdzi w grupie malo znanych ludzi to czesto gesto wychodzi niezla rzeznia.Mowie to z autopsji na przykladzie wypadow w 20-30 osob i mniejszych grupach gdzie jazda polega na zasadzie huzia na Józia !!!!I weekend to rozumiem na dwa dni gdzies ciut dalej ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_O Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi